Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Αναμφισβήτητα στοιχεία ότι η "συντρόφισσα" συμβολαιογράφος κ. Δάλλα συνεργεί στο να καταλήξει λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών -αρπακτικων.


Αν και κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί, δεν είναι δυνατόν να προσπερνάμε τα θρασύτατα ψέματα είτε της "συντρόφισσας" συμβολαιογράφου κ . Δάλλα είτε του υπόδικου προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων Αθήνας Γιώργου Ρούσκα -δηλώσεις που της έκαναν "σημαία" κάποιοι ΚΚΕδες- οπότε θα τους δώσουμε άλλη μια αποστομωτική απάντηση, ελπίζουμε για τελευταία φορά.

Παραθέτουμε πίνακες όπου φαίνεται καθαρά ότι η "εκλεκτή" του ΠΑΜΕ, για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του στις εκλογές του συλλόγου συμβολαιογράφων, εκπλειστηριάζεi περιουσίες φτωχών λαϊκών ανθρώπων, αρκετές απ' αυτές είναι τα σπίτια που έχουν σαν μοναδική κατοικία.

Τους παρακάτω πίνακες μας τους έστειλε η Κατερίνα Τραγαλού, από την συλλογικότητα "Δρόμος Ανοιχτός" και είναι στοιχεία που δεν μπορεί να αμφισβητηθούν.

Υ.Γ: Φέρνουν κατάγματα στην νοημοσύνη μας όσοι επικαλούνται την δήλωση του Συλλόγου Αθήνας ότι η κ. Δάλλα είναι ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.

Υ.Γ2: Ερχεται και ακόμα μια πολύ πιο άσχημη εξέλιξη για την "συντρόφισσα" συμβολαιογράφο.